Hoe maak je een Cassette Transfer naar een CD op een iMac

Hoe maak je een Cassette Transfer naar een CD op een iMac


Een iMac uitgerust met een cd-brander kan worden gebruikt om cassettes te kopiƫren voor het opnemen op disc. De set-up vereist een eenvoudige stereo kabel aansluiting op een cassettedeck met een Y-adapter die de stereo-opname-aansluiting op de iMac past. Apple computers komen meestal met GarageBand voor het opnemen van audio naar de computer en iTunes voor het branden van de opname van een CD. U kunt gratis opname software te downloaden van het internet naar de cassette opname op de iMac vast te leggen.

instructies

1 Sluit de stereo-kabel kleurgecodeerde stekkers aan de bijpassende witte en rode afspelen aansluitingen op het cassettedeck, dan plaatst u de stekkers aan het andere uiteinde in de twee ingangen van de Y-adapter.

2 Steek de Y-adapter plug in de opname-aansluiting op de achterkant van de iMac monitor.

3 Klik op "Finder", selecteer "Application" en klik eenmaal op de audio recorder software om het programma op de iMac te starten. Deze omvatten GarageBand of de gratis Audacity recorder, die beschikbaar is voor Internet downloaden is.

4 Plaats een cassette in het cassettedeck en cue naar het startpunt en druk op "Play" om het geluid te testen door te bellen naar het niveau regelknop met de klok mee op het cassettedeck. Het geluid moet stijgen naar de middenmoot op het cassettedeck's metering meters, die kunnen worden LED's of de naald meter. De audio-software geluidsniveau past door te klikken en de muisknop op de schuifregelaar en te slepen naar de gewenste positie om het niveau in te stellen.

5 Spoel de band terug naar het startpunt en druk op "Play", klik vervolgens op de software "Record" knop. Klik op 'Stop' als u klaar bent.

6 Sla de audio-opname op de iMac door te klikken op "File" op de opnamesoftware en te kiezen voor 'Opslaan als' om een doos te openen voor het typen van een naam voor het bestand. klik op de knop "Save" om op te slaan om gekopieerde cassette opname.

7 Herhaal stappen 4-6 om de andere kant van de cassette op te nemen, indien gewenst.

8 Slip een beschrijfbare cd in de sleuf aan de rechterkant van de iMac, die automatisch zal trekken op de schijf.

9 Start de iTunes-software en klik op de knop 'Importeren' om een map van audio-bestanden op de iMac te openen. Klik op elke gewenste opname en klik op "Importeren" om het bestand te plaatsen in een Burn veld. Zodra alle bestanden op hun plaats zitten, klik en houd een bestand in het veld Burn te slepen naar een nieuwe positie in de lijst.

10 Klik op de ronde "Burn" knop met zwarte en gele driehoeken op te nemen op de cd.

Related Articles

  1. Hoe maak je Camcorder Tape Transfer naar DVD
  2. Hoe maak je een spreadsheet naar Budget gebruiken
  3. Hoe maak je een houten katrol maken
  4. Hoe maak je een PVC Parrot Stand Build
  5. Hoe maak je een voetenbankje stofferen
  6. Hoe maak je een Mocassin van het water te identificeren
  7. Hoe maak je een veer ventilator maken
  8. Hoe maak je een pug geven van een kapsel
  9. Hoe maak je een Tavern Wench Hat
  10. Hoe maak je een kind Houten Playground Build

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*