Hoe maak je een bal rollen in Flash

Hoe maak je een bal rollen in Flash


Simpele beweging en rotatie van een object is een van de hoekstenen in alle vormen van animatie en Flash is geen uitzondering. Unlike hand getekende animatie evenwel Flash kunnen zowel de precisie van numerieke transformatie en het gemak van automatisch instellen van de positie van elk frame van de overgang tussen vertrek en aankomst van een object. Een taak zoals het maken van een bal rollen van de ene plaats naar de andere, dus wordt het een zeer eenvoudige zaak.

instructies

1 Selecteer uw bal object in de film werkruimte door drie keer klikken op, ervoor te zorgen dat u de hele grafische en niet alleen een stukje van te krijgen. Druk op F8 om het te converteren naar een symbool. Zorg ervoor dat het een filmclip.

2 Plaats uw nieuwe symbool waar u zou willen zijn roll start.

3 Beweeg met uw muis naar de lagen en keyframes raam aan de bovenkant van het scherm. Klik met de rechtermuisknop op een later frame in de actieve laag en kies "Insert Keyframe." De nieuwe keyframe zal het actieve kader geworden.

4 Plaats de bal waar je het zou willen zijn rol te beƫindigen.

5 Klik met de rechtermuisknop op een van de frames in de actieve laag en selecteer "Create Motion Tween." De bal zal nu verhuizen van zijn beginpositie naar zijn eindpositie over een periode van hoeveel frames vooruit u gepositioneerd de nieuwe keyframe in stap 3 van de snelheid wijzigen als je denkt dat het snel of te bewegen te langzaam door te klikken en het hoofdframe slepen naar links of rechts.

6 Klik op de "Rotate" drop-down menu in het eigenschappenvenster aan de onderkant van het scherm. Selecteer "CW" voor de klok mee of "CCW" voor tegen de klok in, afhankelijk van de manier waarop u wilt dat om te draaien. Aan de rechterkant van het menu, voer een nummer voor hoeveel volledige omwentelingen je zou willen dat het te maken in de loop van haar rol.

7 Opslaan en testen van de film om de snelheid en het aantal rotaties van de bal in de animatie te verfijnen.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Flickering Candle in Flash
  2. Hoe maak je een bal met een koperdraad maken
  3. Hoe maak je een Bal van de Maskerade Plan
  4. Hoe maak je een Bal Met Power Kick
  5. Hoe maak je een bal uit String maken
  6. Hoe maak je een Bal GLB
  7. Hoe maak je een bal valve te installeren
  8. Hoe maak je een Bal van de Maskerade Organiseer
  9. Hoe maak je een Ricoh 2045 Copier Flash
  10. Hoe maak je een 1999 Ford Taurus Flasher Vervang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*