Hoe maak je Bandana Shirts

Hoe maak je Bandana Shirts


Warm weer betekent eenvoudig, luchtige kleding die uw zomer levensstijl past. Er is geen noodzaak om mode te offeren om af te koelen in de zon te blijven. De volgende keer dat je merkt dat je met niets om te dragen naar het strand, zweep een eenvoudig en stijlvol bandana hemd van een paar bandana. Gooi deze leuke bovenkant over meer dan een badpak of koppelen met jeans voor een casual, zomerse look.

instructies

1 Leg je bandannas vlakke, één bovenop de andere, en lijn de bovenkant en zijkanten. Het helpt om een ​​soepele, kreukvrij materiaal om mee te werken, dus geef de bandana's een snelle druk als ze gerimpeld.

2 Mark 9 duim naar beneden vanaf de bovenkant aan beide kanten. Deze zullen uw armsgaten, dus verhogen of te verlagen deze meting op basis van uw maat eisen. De top moet comfortabel zitten, zonder het koesteren van het lichaam, omdat bandana's niet veel te bieden in de manier van stretch.

3 Naai de bandana's samen langs de zijkanten van je armsgaten teken aan de onderkant. Gebruik uw naald en draad of een naaimachine.

4 Klap beide kopse kanten ongeveer 2 duim van je af. Druk op de naden naar beneden. Deze plooi moet geven u genoeg ruimte om je lint passen door, dus als u gebruik maakt van een lint dat meer of minder dan 1/2 inch, past de vouw dienovereenkomstig.

5 Naai in uw omgevouwen randen, een voor een. Zorg ervoor dat u het naaien van een enkele laag van bandana en niet aan elkaar naaien van de twee stukken. Trek het stuk dat u niet naaien uit de weg terwijl u werkt.

6 Bevestig uw veiligheid pin aan het einde van een stukje lint en haal het door het kanaal dat u zojuist hebt gemaakt aan de bovenkant van het shirt. Herhaal met het andere kanaal aan de achterzijde van het overhemd.

7 Bind de uiteinden van je linten samen in een boog, zodat je twee bogen, één voor elke schouder. De bogen en het verzamelen kan zodra u het dragen van het shirt zo nodig worden aangepast.

Related Articles

  1. Hoe maak je een shirt naaien om het kleiner te maken
  2. Hoe maak je een shirt Cake Make
  3. Hoe maak je een shirt van Roblox geen t-shirt bedrukken
  4. Hoe maak je een shirt Kleinere door drogen Maak
  5. Hoe maak je Workout Shirts
  6. Hoe maak je Clergy Shirts
  7. Hoe maak je een shirt met glaskralen Versier
  8. Hoe maak je een shirt met glitter Pennen Versier
  9. Hoe maak je een pols Bandana maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*