Hoe kan ik een nrg uitpakken

Hoe kan ik een nrg uitpakken


NRG, de extensie voor Nero's eigen beeld CD- en DVD-formaat, staat voor "Nero AG." Deze NRG bestanden kunnen worden gebruikt om de norm ISO 9660 CD-images branden op schijven voor gebruik in de cd- of dvd-spelers. Hoewel de beste manier om een NRG bestand te openen is met Nero software, zijn er veel gratis alternatieven op de markt die u in staat om te openen en te spelen NRG-bestanden op uw computer.

instructies

1 Download een stukje gratis software genaamd MagicDisc van MagicISO. Deze software zal u toelaten om de NRG-bestand te monteren op een virtuele cd-station te worden afgespeeld op een computer.

2 met de rechtermuisknop op het pictogram van de software in het systeemvak en stelt u het aantal virtuele drives die u wilt op uw systeem te hebben. Dit aantal kan worden gewijzigd op elk moment; slechts één echt nodig is om te beginnen.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van MagicDisc weer, de muisaanwijzer op 'Virtual CD / DVD-ROM, "kiezen voor een virtuele schijf die u wilt gebruiken en druk op te monteren. Vervolgens kiest de NRG-bestand dat u wilt monteren. Deze bestanden kunnen nu worden afgespeeld op uw computer.

4 Download een programma genaamd ISO Buster en gebruik deze om de gemonteerde bestand uit te voeren. Selecteer alle bestanden in het rechterpaneel, kies dan "Extract Objects." Tot slot, de bestanden opslaan in een andere map.

1 Download een programma genaamd MagicISO en installeer het op uw computer. Dit programma zal nodig zijn om de NRG bestand naar een ISO bestand te branden.

2 Open nadat het is geïnstalleerd en zoek het NRG-bestand dat u wilt branden op een cd of dvd.

3 Zet het bestand naar een ISO met behulp van de menu's in de MagicISO software en branden op een schijf in uw cd- of dvd-station. Het zou nu speelbaar in een cd- of dvd-speler van uw keuze zijn.

4 Download ISO Buster en gebruik deze om de schijf te openen. Gebruik de "Extract Objects" -functie, en de gewonnen objecten op te slaan in een andere map.

Related Articles

  1. Hoe kan ik een NRG bestand branden op een DVD-schijf met Nero Burning ROM
  2. Hoe kan ik een gescand document in Word bewerken
  3. Hoe kan ik een laptop zakontwerp
  4. Hoe kan ik een Airwalk Shoe Draw
  5. Hoe kan ik een beurs van blue jeans te maken
  6. Hoe kan ik een elektrische Disconnect Box Change
  7. Hoe kan ik een DVD-speler aansluiten op een laptop
  8. Hoe kan ik een audio-versterker met behulp van een oscilloscoop Problemen
  9. Hoe kan ik een after-market alarm verwijderen
  10. Hoe kan ik een derde leerjaar ecosysteem project te maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*