Hoe kan ik een mkv-bestand te herstellen

Hoe kan ik een mkv-bestand te herstellen


De Matroska (MKV) video-bestandsformaat wordt meestal gereserveerd voor grotere, high-definition video-bestanden die zijn gemaakt op basis van Blu-ray en HDDVD discs. Deze bestanden kunnen soms beschadigd raken tijdens de overdracht van de ene harde schijf naar de andere. Dit is meestal omdat ze zo groot en het ophalen van de harde schijf zou kunnen gaan om te slapen in het midden van de overdracht. Vaststelling van een MKV-bestand is erg simpel, maar kan alleen worden gedaan door het nemen van het bestand uit elkaar (het splitsen van de audio van de video) en het mengen van het weer in elkaar. U moet twee producten gebruiken om een MKV-bestand te herstellen.

instructies

1 Download en installeer zowel tsMuxer en mkvmerge GUI (zie bronnen). Open tsMuxer en klik op de knop 'Toevoegen' aan de top. Een nieuw venster verschijnt. Selecteer uw MKV-bestand. U vindt de lijst met bestanden in de MKV zien.

2 Klik op de "Demux" knop aan de onderkant van tsMuxer en klik op de knop "Bladeren". Kies een plek om de bestanden op te slaan nadat ze zijn genomen uit de MKV. Klik op "OK" en "Start demuxen" om het proces te voltooien.

3 Open mkvmerge GUI en klik op "Add" vanaf de top. Selecteer de bestanden die in stap twee van het venster dat verschijnt uit het MKV werden verwijderd. Klik op "OK" en klik op "Start muxen" om de MKV bestanden correct te bootsen. Wanneer het proces is voltooid, zal de MKV-bestand vaste en speelbaar zijn.

Related Articles

  1. Hoe kan ik een MKV bestand Shrink
  2. Hoe kan ik een MKV bestand te repareren
  3. Hoe maak je een JPEG-bestand te herstellen
  4. Hoe kan ik een MKV spelen op een PS3 Media Player
  5. Hoe kan ik een AVCHD-bestand naar DVD Burn
  6. Hoe kan ik een DAT-bestand in Word Open
  7. Hoe maak je een InDesign bestand te herstellen
  8. Hoe maak je een TS bestand te herstellen
  9. Hoe kan ik een JPG-bestand te openen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*