Hoe kan ik een Lhasa Apso Puppy Train

Hoe kan ik een Lhasa Apso Puppy Train


Lhasa Apso, oorspronkelijk gefokt als waakhonden voor Tibetaanse monniken, worden nu beschouwd als schoothondjes door vele honden liefhebbers. Geclassificeerd als een stuk speelgoed hond door de American Kennel Club, Lhasa Apso hebben een lange, dichte vacht en worden vaak verzorgd als showhond. Terwijl ze volgzaam en schattig lijken, Lhasa Apso zijn eigenlijk eigenzinnige huisdieren die wantrouwig tegenover vreemden kunnen zijn. Het trainen van deze winterharde ras duurt een beetje doorzettingsvermogen, maar het zal af te werpen met een goed opgevoede hond.

instructies

1 Beweer uw gezag. Lhasa Apso zijn een onafhankelijke, wilskrachtig ras, zodat uw autoriteit onmiddellijk vast te stellen tijdens de training proces. Blijf kalm en onderhouden van een gestage schema met uw huisdier. Dit zal het vertrouwen van de puppy's in u te verhogen en maakt het minder waarschijnlijk te dwalen van commando's. Gebruik een hogere toon stem aan uw hond lof voor een job well done, en een strenge, maar niet boos, stem om het te vermanen. Lhasa Apso neem signalen uit uw gedrag. Als u handhaven van een serene houding, zo zal uw pup.

2 Gebruik de krat methode om onbenullige trein uw Lhasa Apso. Koop een plastic of draad krat dat er voldoende ruimte voor uw pup om te slapen en gemakkelijk te rekken heeft. Lijn met comfortabele hond dekens. Begin met de training bij zitten naast uw pup aan de deur van de kist is. Zet een traktatie in de kist. Loven de pup als het de snack eet. Houd de deur open en wacht voor uw huisdier om de kist te verlaten. Laat de pup niet te erkennen als het het krat verlaat, alleen als het binnenkomt. Geleidelijk aan uit de buurt van de kist te bewegen totdat de pup is comfortabel verblijf erin, en sluit de deur.

3 Open de krat deur. Leid de Lhasa Apso naar de plaats waar u het wilt zichzelf te verlichten. Breng het terug naar de kist vijf minuten met de deur dicht. Herhaal dit proces tot de puppy plast op de gewenste plek. Lof van het dier wanneer het zich ontlast.

4 Controle overmatig blaffen. Plaats kauwen speelgoed, ballen of ander speelgoed in krat of speeltuin van de hond om verveling te verlichten. Zorg ervoor dat uw Lhasa Apso krijgt voldoende lichaamsbeweging. Honden vaak blaffen als wanneer ze gespannen door gebrek aan beweging. Houd een snack of een stuk speelgoed dat uw hond blaffen maakt aan de voorkant ervan. Zeg "Spreek" wanneer de hond blaft, en loven. onderwijzen dan de hond stil te zijn. Zeg "Quiet" of "Stop", terwijl de hond blaft, en biedt het een traktatie of een stuk speelgoed. Herhaal dit totdat de hond leert dat de woorden betekenen "Stop Barking."

5 Leer uw pup te gaan zitten. Terwijl uw hond staat voor u, houdt een traktatie over zijn hoofd. Bengelen het voedsel achteruit over de mond van de puppy's. Uw Lhasa Apso zal zijn neus te trekken in de richting van het eten en de lager zijn lenden. Voeden de pup zodra het zit, terwijl je zegt, "Zit". Herhaal dit een paar keer totdat uw pup zich comfortabel voelt.

6 Train je puppy te blijven. Terwijl uw hond zit, zeg 'Blijf' en houdt voedsel over zijn hoofd. Niet voeden de hond, maar lof voor het blijven nog steeds. Dan kunt u het te voeden. Herhaal deze procedure, het toevoegen van een paar seconden per keer. Na het uitvoeren van deze voor een tijdje, zal uw Lhasa Apso steeds blijven, zelfs als je loopt uit de kamer.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Lhasa Apso Listen
  2. Hoe maak je een Duitse Kortharige Puppy Train
  3. Hoe kan ik een gescand document in Word bewerken
  4. Hoe kan ik een laptop zakontwerp
  5. Hoe kan ik een Airwalk Shoe Draw
  6. Hoe kan ik een beurs van blue jeans te maken
  7. Hoe kan ik een elektrische Disconnect Box Change
  8. Hoe kan ik een DVD-speler aansluiten op een laptop
  9. Huidaandoeningen in een Lhasa Apso
  10. Hoe kan ik een audio-versterker met behulp van een oscilloscoop Problemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*