Hoe kan ik een Lhasa Apso Identificeer

Hoe kan ik een Lhasa Apso Identificeer


De Lhasa Apso werd voor het eerst gefokt als waakhond, het bewaken van de huishoudens van de Tibetaanse adel in het Himalaya-gebergte. Ze zijn indoor waakhonden en zijn wantrouwig tegenover vreemden. Als u wilt dat de Lhasa Apso in de omgang met andere mensen en dieren, socialiseren als een pup. Breng het naar de dierenwinkel, om de hond park en zowat overal mee naartoe die het mogelijk maakt honden. Laat het wennen aan allerlei geluiden, waaronder bussen, vrachtwagens, treinen, kinderen spelen en schreeuwen en andere honden blaffen. Het ras heeft de neiging om volwassenen en oudere kinderen verkiezen.

instructies

1 Zorg ervoor dat de grootte correct is. Mannetjes moet 10 of 11 inch aan de schouder en vrouwtjes moeten 9 1/2 10 1/2 inch. Wanneer gemeten vanaf de schouder punt aan de achterzijde, de Lhasa Apso is langer dan hoog. Mannetjes wegen 6,35-8,16 Kilogram en vrouwtjes wegen 12 tot 14 pond.

2 Controleer het hoofd om zeker te zijn in overeenstemming met de rest van de hond. De snuit moet van een gemiddelde lengte zijn zonder plein, en de feitelijke beet is een beetje ondervoorbijtend niveau. Het hoofd is zwaar gecoat met een pony, snorharen en een baard. De schedel is vrij smal, en de rechte snuit wordt getipt met een zwarte neus. De donkere bruine ogen zijn niet helemaal middelgroot, en ze zijn verzonken in de schedel. De oren hangen laag en zijn zwaar bevederd. De voeten zijn ook heel gevederde en zijn rond, de vorm van de poot van een kat. De staart, net als de rest van het lichaam, is goed bevederde en wordt meestal over de rug gedragen.

3 Zorg ervoor dat de zware dubbele vacht is recht en niet wollig of zijdeachtig. Het moet heel moeilijk en dicht. De Lhasa Apso kan elke kleur zijn, en sommigen kunnen donkere tips over de baard en oren hebben. Dit ras moet dagelijks worden verzorgd.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Lhasa Apso Listen
  2. Hoe kan ik een Tropisch Fruit Identificeer
  3. Hoe kan ik een gescand document in Word bewerken
  4. Hoe kan ik een laptop zakontwerp
  5. Hoe kan ik een Airwalk Shoe Draw
  6. Hoe kan ik een beurs van blue jeans te maken
  7. Hoe kan ik een elektrische Disconnect Box Change
  8. Hoe kan ik een DVD-speler aansluiten op een laptop
  9. Huidaandoeningen in een Lhasa Apso
  10. Hoe kan ik een audio-versterker met behulp van een oscilloscoop Problemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*