Hoe kan ik een HP Fingerprint Inloggen uitschakelen

Hoe kan ik een HP Fingerprint Inloggen uitschakelen


Het uitschakelen van de HP vingerafdruk login voor uw laptop of toetsenbord uitgerust met een biometrische sensor, zoals een vingerafdruklezer, vereist het uitschakelen van de optie Biometrie in Windows. Na het uitschakelen van de Biometrie aanmelden, zult u opzetten of een bestaande Windows-wachtwoord. Vergeet niet om je wachtwoord te maken van een mengsel van lagere-of hoofdletters, cijfers en letters. Verwijder de vingerafdruk profiel daarna om ervoor te zorgen het niet nog een keer te activeren door een ongeval.

instructies

1 Klik op de knop "Start" en typ "Biometric Devices" in het zoekvak. Dubbelklik op het "Biometric Devices" shortcut.

2 Klik op de "Change Biometric Device Settings" rubriek en klik vervolgens op de "Biometrie Off" radioknop.

3 Klik op de "Wijzigingen opslaan" knop om de wijzigingen toe te passen en sluit het venster.

Related Articles

  1. Hoe kan ik een gescand document in Word bewerken
  2. Hoe kan ik een laptop zakontwerp
  3. Hoe kan ik een Airwalk Shoe Draw
  4. Hoe kan ik een beurs van blue jeans te maken
  5. Hoe kan ik een elektrische Disconnect Box Change
  6. Hoe kan ik een DVD-speler aansluiten op een laptop
  7. Hoe kan ik een audio-versterker met behulp van een oscilloscoop Problemen
  8. Hoe kan ik een after-market alarm verwijderen
  9. Hoe kan ik een derde leerjaar ecosysteem project te maken?
  10. Hoe kan ik een kunstenaar door het schilderen stijl zoeken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*