Hoe gebruik ik een Aquasafe Water Conditioner?

Hoe gebruik ik een Aquasafe Water Conditioner?


Water conditioners dienen twee belangrijke doelen in de zorg en het onderhoud van huis aquaria. Conditioners neutraliseren schadelijke chloor, chloramine en andere potentieel gevaarlijke zware metalen die zijn gevonden in leidingwater. Ze werken ook om de vacht van aquariumvissen met een beschermende slijm, die bootst de coating vis in de natuur en helpt om uitwendige parasieten te voorkomen. Dit slijm wordt vaak verloren in aquariumvissen als gevolg van stress of netten, volgens de Vijver Information Life Line. AquaSafe is een commercieel beschikbare water conditioner die gevonden kunnen worden in veel dierenwinkels in de Verenigde Staten.

instructies

1 Bepaal het volume van uw aquarium. Voor 10 liter water zul je 1 eetlepel AquaSafe water conditioner nodig. Het dubbele bedrag voor 20 liter water; verdeel het bedrag in de helft voor 5 liter.

2 Vul een grote emmer met water uit de kraan die u wilt overbrengen naar uw aquarium.

3 Gebruik de bovenkant van het AquaSafe dop om het afmeten van de juiste hoeveelheid water conditioner. Vul de dop aan de binnenste vulling lijn voor 1 theelepel (10 liter) en gebruik een hele dop voor 2 theelepels (20 liter). Aanpassingen doen aan de hoeveelheid afhing van de grootte van de tank.

4 Voeg het water conditioner om uw leidingwater en laat het zitten totdat het water de gewenste temperatuur heeft bereikt (als u vul je aquarium voor de eerste keer) of totdat het dezelfde temperatuur als het water in het aquarium bereikt (als u wilt vervangen verdampte water of het doen van een deel van het water veranderen) alvorens toe te voegen aan het aquarium.

5 Herhaal dit proces elke keer dat u uw aquarium water te veranderen.

Related Articles

  1. Hoe maak je een Catit Water Fountain Gebruik
  2. Hoe maak je een luchtleiding water val maken
  3. Hoe maak je een warm water bijvullen
  4. Hoe maak je een Paint Water Wave Design
  5. Hoe gebruik je een Car Alternator voor een windgenerator
  6. Hoe maak je een Portable Water Expansion Tank Install
  7. Hoe gebruik je een Garmin GPS te meten Afstand
  8. Craft Ideeën voor Hoe gebruik je een bruidsboeket
  9. Hoe maak je een warm water expansievat kiezen
  10. Hoe maak je een Galvanized Water Storage Tank Reparatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*