Hoe Frost Met Rue Base

Hoe Frost Met Rue Base


Rue - correct gespeld "roux" en afkomstig van het Franse woord voor "rood" - is een mengsel van bloem en vet die langzaam gekookt en vervolgens gebruikt als bindmiddel voor sauzen. Zetmeel in de bloem geven sauzen lichaam en smaak. Het verwarmen van de bloem koks uit het ruwe granen smaak en vervangt deze door toastier, meer delicate ondertoon. Hoewel roux algemeen gereserveerd voor hartige toepassingen, kan het ook een heerlijke glazuur base. Deze niet-traditionele benadering van het glazuur maakt een unieke, subtiel gearomatiseerde alternatief voor een typische buttercream.

instructies

1 Combineer melk en bloem in een pan en leg het op een matig vuur.

2 Klop de melk en bloem voortdurend schrapen over de bodem van de pan om ervoor te zorgen niets stokken en verschroeit. Constant kloppen resulteert ook in een soepeler frosting basis.

3 Blijf kloppen van het mengsel totdat het is ingedikt. De consistentie moet gelijk zijn aan die van de pudding of zware jus zijn.

4 Giet de bloem en melk base in een ondiepe container en dek het af met plasticfolie. Een ondiepe container blootstelt meer van de oppervlakte van het mengsel en maakt het mogelijk om sneller te koelen. De folie voorkomt de vorming van een huid. Kan het basisstation te rusten in de koelkast gedurende ten minste 24 uur.

5 Vierentwintig uur later wanneer de basis is ingesteld, leeg is in een mengkom. Voeg de suiker, kamertemperatuur boter, vanille en zout en zweep met behulp van medium snelheid gedurende ongeveer 20 minuten.

Related Articles

  1. Hoe te installeren Vinyl Base Cove Molding
  2. Hoe te meten Uw Basis Curve & Diameter
  3. Hoe te Mix Thinner Met Coat Base
  4. Hoe maak je een Basement verdienen met lage plafonds Kijk Bigger
  5. Hoe kan ik de bas te zetten op uw computer
  6. Hoe vlechten met wol
  7. Hoe transistors met een meter testen
  8. Hoe problemen met vizierkijkers Problemen
  9. Hoe maak Lures voor Bas
  10. Ideeën voor Hoe Landschap met Pebbles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*