Hoe een te gebruiken in focus projector met powerpoint

Hoe een te gebruiken in focus projector met powerpoint


InFocus is een bedrijf dat LCD-projectoren produceert voor gebruik met computers en andere elektronica. Vooral populair in de zakelijke omgeving, InFocus projectoren zijn een gemeenschappelijk gezicht in vergaderruimten en leslokalen. De projectoren zorgen voor het publiek in grotere ruimtes om materiaal vanaf een computer te bekijken, zoals een PowerPoint-presentatie. PowerPoint is een presentatie programma dat deel uitmaakt van de Office-suite productiviteit programma's van Microsoft.

instructies

1 Sluit de InFocus projector aan op de computer. De elektrische stroom naar de computer en de projector moet uit zijn. Bepaal of uw computer beschikt over een VGA of DVI-monitor-poort. VGA-poorten hebben drie rijen van vijf ronde pinnen of voeten, en zijn meestal te vinden op oudere monitors. DVI-poorten, die een verscheidenheid van vierkante pennen of bussen hebben, worden gevonden bij nieuwere machines. Sluit het juiste uiteinde van de kabel aan de monitor-poort aan de achterkant van de CPU (computer toren), laptop of het dockingstation. Sluit het andere uiteinde van de InFocus projector.

2 Sluit de USB-connector van de kabel aan op een beschikbare poort op de computer. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces om de InFocus afstandsbediening gebruiken om dia's bewegen langs tijdens de PowerPoint-presentatie.

3 Sluit de projector en de computer aan de elektrische bron. Schakel de Infocus projector, gevolgd door de computer. Start het programma PowerPoint en open de diapresentatie. Klik eenmaal op het menu "Bestand" en selecteer de optie "Open". Gebruik de "Look in" menu om de map waarin het PowerPoint-bestand wordt opgeslagen lokaliseren. Dubbelklik op de naam PPT-bestand om het te openen. De PowerPoint-presentatie zal verschijnen op de projector scherm of muur. Zo niet, dan tegelijkertijd op de "Control" (Ctrl) en "functie 8" toetsen (F8) op het toetsenbord. Deze actie schakelt het uitzicht op de projector.

4 Gebruik de InFocus of een andere afstandsbediening om door de PowerPoint-presentatie. De "Forward" en "Back" toetsen worden gebruikt om dienovereenkomstig te bewegen door de dia's. Als u de presentatie, drukt u eenmaal op de middelste knop tussen de "Forward" en "Back" knoppen te stoppen. Afhankelijk van de InFocus afstandsbediening model, kan de "Forward" en "Back" knoppen zijn aparte knoppen, tegenover uiteinden van een ring of een enkele "joystick" knop.

Related Articles

  1. Hoe een EpiPen gebruiken
  2. Hoe een telefoonnummer gebruiken als intercom
  3. Hoe een Rapala gebruiken om een ​​forel te vangen
  4. Hoe een ohmmeter gebruiken
  5. Hoe een Sofa gebruiken in een eetzaal
  6. Hoe een nagelvijl gebruiken
  7. Hoe een Electrical Plug Outlet Verbinding maken met een lichtschakelaar
  8. Hoe een Embossing Folder Gebruik in combinatie met een deegroller
  9. Hoe een adventskalender gebruiken
  10. Hoe een elcometer gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*