Hoe doet u mee Sheet Metal Ductwork

Hoe doet u mee Sheet Metal Ductwork


Toetreding luchtkanalen is een essentieel onderdeel van het installeren of vervangen van een verwarmings- of koelingssysteem. Er zijn verschillende manieren om de taak te voltooien, elk met voor- en nadelen. Professionele installateurs gebruiken klinknagel geweren en getande installatietechnieken, maar een eenvoudige patch job is mogelijk met duct kit of zelfs duct tape. Er zijn zelfs enkele twist lock-systemen beschikbaar zijn ontworpen voor installatie zonder de noodzaak voor extra hardware of instrumenten van welke aard dan ook.

instructies

Deelnemen Leidingen met klinknagels

1 Slip ene uiteinde van de buis huls over het einde van een van de twee stukken buis u mee. Laat de tweede buisstuk in het open einde van de bus. De huls dient de einden van beide buizen omvatten met ten minste 2 inch.

2 Drive klinknagels in de huls langs de buitenrand van een mof aan 2-inch intervallen mee de huls om de buis is bedekt.

3 Drive klinknagels in het andere stuk van kanalen bevestigen aan de huls op dezelfde wijze als de voorgaande stap.

Deelnemen Leidingen met inkepingen

1 Plaats twee lengtes van de hoek buis samen met een aangepaste stootvoeg. Indien de kanalen bij elkaar zullen komen, snijd de kant van een kanaal volledig uit met blikschaar zodat de andere stuk van de buis binnen kan glippen, het creƫren van een 90 graden hoek.

2 Score de rand van de ongesneden buis met de punt van de blikschaar. Doe dit aan de binnenzijde punt waar de verbinding wordt gemaakt. Zorg ervoor dat de score mark loopt vanaf de bovenkant van het kanaal naar de bodem, dus je moet een referentiepunt bij het maken van de volgende snede.

3 Trek de gescoord koker en snijd het om binnen een inch van de binnenkant van het gewricht. Zorg ervoor dat u dit stuk van het kanaal te verwijderen. Er worden geen luchtstroming door de hoekverbinding zijn als het niet wordt verwijderd.

4 Maak twee 1 inch snijdt op de randen van de overlap in het kanaal. De overlap is de 1-inch interieur stuk dat u links op de binnenkant van het gewricht voorbij de score merk in de vorige stap. Buig dit stuk van het kanaal een 90-graden zodat de lip gemaakt aan de buitenkant van de leidingen.

5 Schuif de 90 graden inkeping in de open kanaal.

6 Sluit de randen van het gewricht met duct kit. Gebruik een stuk tape om de oorspronkelijke verbinding maken als er een gat te groot voor de kit te dekken.

Deelnemen Duct met O-klemmen

1 Schuif een kanaal huls over een uiteinde van een rond kanaal pijp.

2 Slip twee O-klemmen op de mouw.

3 Plaats de tweede buis in de mouw.

4 Verplaats de O-klemmen in de juiste positie, zodat een klem over de mouw aan elke pijp.

5 Draai de O-klemmen door het draaien van de bevestigingsschroeven.

Related Articles

  1. Hoe doet u mee een Draad Zonder solderen
  2. Hoe doet u mee 2 Stukken van 6 Inch Steel Pipe
  3. Hoe doet u mee Copper & Steel Water Pipes
  4. Hoe doet u mee Telephone Wire
  5. Hoe doet u mee een houten plank Together
  6. Hoe doet u mee Picture Frame Mijters
  7. Hoe doet u mee lambrisering met Plastic Joints
  8. Hoe doet u mee Glasvezel Versterkt Polyester
  9. Hoe maak je een Sheet Metal Duct Fabriceer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*