Hoe de thermostaat vervangen in een 1991 Toyota Previa

Hoe de thermostaat vervangen in een 1991 Toyota Previa


Het veranderen van een thermostaat op een 1991 Toyota Previa is een baan de meeste mensen kunnen uitvoeren. Het regelt de stroming van koelvloeistof uit de radiateur aan de motor. Wanneer de koelvloeistof een bepaalde temperatuur bereikt, de thermostaat geopend waarin de koelvloeistof van de motor te stromen naar de radiator, waar het wordt gekoeld. Als de thermostaat ouder wordt, kan het vasthouden en uiteindelijk kan gesloten blijven. Op dat moment moet de thermostaat worden vervangen. U kunt de thermostaat eerder te vervangen om te voorkomen dat problemen tijdens het rijden.

instructies

1 Volg de grote slang aan de bovenkant van de radiator, aan de kant van de bestuurder, naar beneden naar de thermostaat behuizing. De behuizing is op deze slang, vlak voordat het gaat in de motor. Plaats de bak op de grond onder het thermostaathuis.

2 Verwijder de twee bouten die de behuizing samen met de socket set vast te houden. Koelvloeistof kunnen gaan lekken als u de bouten los te maken, zodat aanpassen van de plaatsing van de bak om de koelvloeistof te vangen als het riool. Verwijder de thermostaat, het kennis nemen van hoe het was geplaatst in de behuizing.

3 Verwijder de pakking uit de behuizing. Gebruik een platte schroevendraaier om de pakking af te schrapen de behuizing als het wordt geplakt. Verwijder alle resten van de pakking om lekkage te voorkomen.

4 Plaats de nieuwe thermostaat in de behuizing, zodat het wijst in dezelfde richting de gebruikte thermostaat werd gewezen. Spreid het glijmiddel op de nieuwe pakking en plaats het terug in de behuizing.

5 Plaats de behuizing weer in elkaar en draai de twee bouten. Start de auto. Zorg ervoor dat er geen koelvloeistof lekt uit de behuizing. Vul het koelvloeistofreservoir tot aan de "full" lijn met een mengsel dat is de helft water en half koelvloeistof.

Related Articles

  1. Hoe maak je een 1991 Toyota Previa Problemen
  2. Hoe de Starter vervangen op een 1992 Toyota Camry
  3. Hoe de thermostaat vervangen in een 2000 Jeep Cherokee
  4. Hoe de thermostaat vervangen in een 1994 Ford Ranger
  5. Hoe de thermostaat vervangen in een 1998 Honda Civic
  6. Hoe de thermostaat vervangen in een 1998 BMW 323IC
  7. Hoe de luidsprekers vervangen in een 2002 Toyota Sienna
  8. Hoe de Krukassensor vervangen op een 1991 Chevy Lumina
  9. Hoe de Struts vervangen op een 2000 Toyota Camry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*