Hoe de thermostaat te veranderen in een elektrische boiler

Hoe de thermostaat te veranderen in een elektrische boiler


Elektrische boilers gebruik maken van twee thermostaten aan het hete water temperatuur in de tank te controleren. Wanneer men thermostaat slecht gaat, moet je zowel thermostaten op hetzelfde moment te wijzigen. Het veranderen van de thermostaten in uw elektrische boiler zal niet nodig het aftappen van het water tank. De thermostaten monteren op de zijde van de kern tank. De thermostaten werken via een bimetaal schakelaar die achter de thermostaat. Wanneer de boiler een bepaalde temperatuur bereikt, zal de thermostaat afgesneden macht om het bijbehorende verwarmingselement.

instructies

1. Ga naar uw huis elektrische paneel doos en zet de stroomonderbreker in de boiler.

2 Ga naar uw boiler en zoek de twee toegang panelen die de bovenste en onderste thermostaten te dekken. De toegang covers zal zijn aan de kant van de boiler. Verwijder de schroeven waarmee de dekens met een kruiskopschroevendraaier en trek elke isolatie die de bovenkant van de thermostaten.

3 Draai de terminal schroeven waarmee de draden aan de bovenste thermostaat en eindschakelaars met de kruiskopschroevendraaier. De limiet schakelaar is het blok gedeelte boven de thermostaat en heeft een rode resetknop meestal. De bovenste thermostaat hecht aan de eindschakelaar. Het is een goede gewoonte om de limiet schakelaar vervangen bij het vervangen van de thermostaat.

4 Plaats kleine stukjes plakband rond elke draad en markeer de locatie van elke draad op de band met een potlood. Dit zal helpen wanneer u de nieuwe thermostaat te installeren. Trek de draden vanaf de thermostaat en de eindschakelaar. Verwijder de schroeven waarmee de thermostaat en de eindschakelaars en trekt zowel off uit de buurt van de boiler.

5 Draai de twee schroeven waarmee de draden aan de lagere thermostaat. Trek de draden van de terminal schroeven en verwijder de schroeven waarmee de thermostaat op de boiler.

6 Neem zowel thermostaten en de grens overgang naar een sanitair levering faciliteit voor vervangingen. Je moet ook noteer de spanning van uw boiler ook. De informatie over de spanning op het uiteinde van de elementen te monteren boven de thermostaten.

7 Plaats de onderste thermostaat op zijn plaats en veilig met de bevestigingsschroeven. Buig de uiteinden van de draden rond de terminal schroeven en draai de terminal schroeven om de draden vast te zetten.

8 Plaats de bovenste thermostaat en eindschakelaars in positie en veilig met de bevestigingsschroeven. Buig de uiteinden van de boiler draden rond de geschikte terminal schroef op basis van de locatie die u op de band gemarkeerd. Draai elke terminal schroef om de kabels te beveiligen en verwijder de tape.

9 Stel de thermostaat temperatuur instellingen volgens de instructies van de fabrikant. Laat de temperatuur boven de 60 graden Celsius niet ingesteld. De meeste toepassingen niet temperaturen boven 48,9 graden Celsius nodig.

10 Place elke isolatie u terug over de thermostaten verwijderd en zet de luiken naar de watertank. Schakel de stroomonderbreker op om stroom te leveren aan de boiler.

Related Articles

  1. Hoe een elektrische boiler thermostaat Vervang
  2. Hoe kan ik het verwarmingselement testen in een elektrische boiler
  3. Hoe kan ik de draad van een elektrische Licht van het Plafond
  4. Hoe de lamp te veranderen in een Honda Accord 2005
  5. Hoe de haak netsnoer veranderen in een droger van een 4-polige naar een 3-polige
  6. Hoe de mistlamp te veranderen op een sonate
  7. Hoe de lamp te veranderen in een outdoor lichtpunt
  8. Hoe het overdrukventiel te veranderen op een boiler
  9. Hoe te Ugly Tegels veranderen in een badkamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*