Hoe dat te doen Viking ketting breien

Hoe dat te doen Viking ketting breien


Ook bekend als Trichinopoly Deze techniek creƫert keten werken die ofwel kanten of dicht kan, afhankelijk van het aantal lussen verweven in elke ronde. De methode is eenvoudig te leren, maar duurt een beetje oefening om te beheersen. En ja, de Vikingen echt deed dit!

instructies

1 Maak drie of meer lussen, elk ongeveer 7,5 cm (3 inch) diep, met ongeveer 30 cm (1 voet) van de draad. Wikkel de bundel enkele keer bij de basis en dan weer dichter bij het werkeinde, ongeveer een inch onder de top van de lussen. Dit zal niet echt deel uitmaken van het afgewerkte keten, dus niet te veel over looks zorgen.

2 Plaats de lussen rond het einde van uw pluggen of doorn. Met behulp van een inbussleutel geeft u de voordelen van de hoeken om rond te werken, maar je kunt een kleine inkeping aan de bovenkant van een plug te helpen slagen voor de werkende draad rond de lussen je zult maken.

3 Anker een nieuw stuk draad - uw werken wire - naar de basis, en dan maak uw eerste lus. De werkende draad weer volgen langs de zijkant van een van de starter lussen, curve onder waar twee lussen rusten side-by-side, achter de zijkanten van de twee starter loops en vervolgens uit en rechts naar beneden, het maken van een tegen de klok e-lus. Trek hem strak, maar laat genoeg ruimte om te werken.

4 Ga door met "breien" deze e-loops, werken aan de rechterkant, de toetreding van elk van de starter loops samen tot je terug naar het begin komen.

5 Op de volgende rij, met behulp van dezelfde methode, breng uw volgende lus achter de gekruiste draden die de bodem van de eerste lus die u hebt gemaakt gevormd. Zo blijft u uw ketting, loop gebouwd door lus, het verschuiven van de toenemende lengte van de ketting van de plug of doorn als dat nodig is.

6 Als u een meer dichte ketting kunt u uw loop achter het tweede kruis up (voor dubbel geweven) brengen of zelfs de derde (voor triple weave) voor een zeer stevige ketting te maken. Houd in gedachten dat de dichtere de keten, hoe minder soepel zal zijn.

7 Aan het einde van uw werk draad, klem hem net na de laatste lus voltooid, stopte de snijkant in de keten. Maak een kleine haak in een nieuw stuk draad en trek het rechte eind achter die laatste lus, het veiligstellen van de haak rond die lus. Doorgaan weven als voorheen.

8 Weave de lengte je denkt dat je nodig hebt, maar weet dat je lang zult krijgen zodra de ketting wordt getrokken uit.

9 Maak een gelijkspel plaat door het boren van een aantal gaten in het verminderen van grootte ongeveer 2,5 cm (1 inch) uit elkaar in uw stuk van hardhout.

10 Beginnend met de grootste gat, trek je ketting door het gat of twee keer, dan werk je weg naar beneden door elk kleinere gat totdat uw keten is toegenomen in lengte, geƫgaliseerd in textuur en wordt flexibeler.

11 Om de ketting voor gebruik, clip voor te bereiden en verwijder de starter loops en uitbreiding van het einde van de draad te lussen, haken maken of diervoeders door een decoratieve eindkap aan de niet-zo-mooie uiteinden te verbergen.

Related Articles

  1. Hoe dat te doen vervagen nagellak
  2. Hoe dat te doen Thrash Metal Vocals
  3. Hoe dat te doen 1950 stijl gestructureerde krullen
  4. Hoe dat te doen geavanceerde 12 lead ECG met vijf leads
  5. Hoe dat te doen etsen op plastic champagneglazen
  6. Hoe dat te doen: knock down textuur muren
  7. Hoe dat te doen de Subway Diet
  8. Aanwijzingen voor hoe dat te doen Traditional Penny Rugs
  9. Hoe dat te doen spinnen thuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*