Hoe bouw Kruiwagens

Hoe bouw Kruiwagens


Het maken van uw eigen kruiwagen is een leuke manier om geld te besparen en een nuttig hulpmiddel voor het werk rond uw tuin te creëren. Met wat vaak gevonden materialen van uw lokale gebouw winkel, kunt u uw eigen kruiwagen te bouwen voor minder dan de kosten van het kopen van een nieuwe, en het zal u te voorzien van een gevoel van vervulling. De kruiwagen kan ook worden aangepast zoals jij dat wilt.

instructies

1 Knip twee 2x4 planken tot een lengte van vijf voet, en boor een gat voor de wiel as 2 inch van het ene uiteinde. Zet het wiel tussen hen met behulp van de moeren die bij de as.

2 Snijd een one-voet lengte van 2x4 en schroef deze in de lengte tussen de twee vijf-voet 2x4 om een "A" vorm te maken.

3 Knip een rechthoekig stuk triplex meten van ongeveer twee-voeten-op-drie-voeten. Monteer deze aan de bovenzijde van de 2x4s door schroeven deze op zijn plaats met behulp van hout schroeven. Dit is nu de basis van de bak kruiwagen's. De triplex plaat moet worden georiënteerd, zodat de twee-foot-lange zijde naar het wiel.

4 Voeg twee one-foot-lange 2x4 secties om de twee armen (de vijf-voet-lange 2x4's) van de kruiwagen loodrecht op hen, vlak voor de basis.

5 Snijd een twee-foot-by-two-voet plein van triplex en monteer deze verticaal om de twee 2x4s uit Stap 4. Dit zal u toelaten om grote voorwerpen met gemak te dragen, zodat items kunnen rusten op de 2x3 voet blad en zijn verhinderd vallen door de 2x2 voet voorste. Zonder toevoeging kanten, zal het gemakkelijker zijn voor u om de kruiwagen te lossen door simpelweg te kantelen voorbij.

6 Knip en voeg twee twee-voet lengte van de 2x4 planken loodrecht op de armen, net achter de multiplex emmer vloer. Bolt deze naar de armen om de benen waarmee de kruiwagen om op te staan ​​op zijn eigen, klaar om te worden geladen te creëren.

Related Articles

  1. Hoe bouw Lego Muscle Cars
  2. Hoe bouw Adobe Indian Houses
  3. Hoe bouw je een houtgestookte Brick Oven
  4. Hoe bouw ik luiken betonnen muren?
  5. Hoe bouw je een Houten Wiel Vat
  6. Hoe bouw je een afgeschermde Pergola
  7. Hoe bouw je een Surfboard van hout
  8. Hoe bouw je een Mini gitaarversterker
  9. Hoe bouw Terrace Steps
  10. Hoe bouw je een Tank van het leger uit van kartonnen dozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*