Hoe bouw je een Pullup Bar

Hoe bouw je een Pullup Bar


Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het leven. Fit en gezond kunnen de lengte en de tevredenheid van je leven en je zelfvertrouwen te vergroten. Er zijn vele manieren om te oefenen en fit te blijven, en veel spiergroepen aandacht te besteden aan om je hele lichaam gezond te houden. Veel mensen weten niet voldoende aandacht te geven aan hun latissimus dorsi (lats), triceps en deltaspier (schouder) spieren. Met behulp van een pull-up bar in uw oefening regime zal deze spieren de aandacht die ze nodig hebben om gezond en sterk te blijven geven.

instructies

1 Meet de ruimte die u wilt de pull-up bar in te zetten. Als het een deuropening, meet de breedte van de binnenkant van de deur en aftrekken 1/4 inch. Als je wilt dat je pull-up bar te hangen van een muur of plafond, is het het beste om een ​​30-inch pijp te gebruiken voor de belangrijkste bar. Studs in de muur zijn meestal 16 inch uit elkaar. Dertig inch zal u ruimte te geven voor de hoekstukken en laat u stevig uw flens hechten aan een dekking voor maximale ondersteuning.

2 Laat de buis gesneden en draadstang. De meeste bouwmarkten dat verzinkte buis te verkopen zal dit voor u doen. Als u gebruik maakt van een deur of een soortgelijke locatie, zal u slechts één lengte van de leiding moet de breedte van uw ruimte te passen. Als u gebruik maakt van de muur of het plafond, zal je er een lengte voor de pull-up bar en twee lengtes nodig om de afstand van het plafond of de muur te passen. Voor wand en plafond installaties, vindt u twee 1-inch 90 graden koppelingen nodig. Beide types installatie zal twee 1-inch verdieping flenzen vereisen.

3 Schroef de stukken samen. Een deur installatie zal vereisen direct vastschroeven van de vloer flenzen aan de hoofdleiding. Een wand of plafond installatie vereist de schroeven 90 graden koppelingen aan elk uiteinde van de hoofdbuis dan de kleinere schroeven buisstukken aan het andere uiteinde van de 90-graden koppeling en bevestigen van de flens aan elk uiteinde.

4 Bevestig de pull-up bar om de gewenste locatie. Met acht lange schroeven aan de flenzen bevestigen aan een deur, waardoor voldoende ruimte voor de handen om makkelijk op de balk en aan hoofd bovenaan de deur niet te raken.

5 Gebruik een stud finder naar een stud in de muur van het plafond en de muur installaties te vinden. Gebruik een niveau merk zowel studs op dezelfde hoogte. Bevestig een schroef in de bovenste en onderste gaten van elke flens. Als hol is, zoals gipsplaten Gebruik de holle wand ankers voor de linker en rechter gaten. Zodra alle acht schroeven vast zitten, testen de installatie langzaam om beschadiging van de wand te voorkomen.

Related Articles

  1. Hoe bouw je een Sissy Bar
  2. Hoe bouw ik een vrijstaande Deck?
  3. Hoe bouw & Schilder een Dinosaurus Model
  4. Hoe bouw je een Swamp Buggy
  5. Hoe bouw je een Houten Wiel Vat
  6. Hoe bouw je een FM-tuner
  7. Hoe bouw je een In-Wall Subwoofer
  8. Hoe maak je een kettingzaag bar weer op te bouwen
  9. Hoe bouw je een Wijnstok Arch Trellis
  10. Hoe bouw ik een Basement Houtkachel Chimney?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*