Groene wormen op rozen

Groene wormen op rozen


Verschillende steeg ongedierte kan worden omschreven als "groene wormen." Ze zijn allemaal toebrengen soortgelijke schade, of het nu gaat ontbladeren struiken of nieuwe knoppen te eten. Chemische bestrijding is zelden effectief bij het ​​beheersen van deze plagen. Wat de controle u met uw eigen twee handen kan bieden door het verwijderen van deze larven zelf kan de beste methode van controle. Het identificeren van de plaag in kwestie kan leiden u naar de juiste oplossing, maar aarzel niet om te verwijderen wat je ziet voordat de tijd neemt om ze te identificeren.

Het identificeren van Bladwesp Larven

Bladwespen en hun larven zijn enkele van de meest indringende en vervelende van de roos plagen. De lichtgroene larven zijn ongeveer 1 ¼ inch lang. Bladwespen zijn klein, donker, niet-stekende wespen. Hun larven voeden zich met rozenstruik verlaat, en het duurt niet lang voor hen om de groen te verslinden. Hen ten opzichte van rupsen door het aantal buikpoten (benen achter de drie paren). Bladwesp larven hebben vijf of meer paren, terwijl de rupsen minder. Ze worden ook wel gestegen naaktslakken.

Leaf-Rolling Caterpillar Damage

Vrouwelijke blad-rollen leggen hun eieren in rose folders en scheiden een chemische stof die het blad rollen induceert. De rups larven voeden binnen de veiligheid van het blad roll. De glooiende gebeurt snel, binnen 24 uur na een ei storting. De bladeren vallen niet af, maar blijven op de bush voor de rest van het seizoen. Verwijder en meteen vernietigen aangetaste bladeren.

Het identificeren van Rose Budworms

Rose budworms zijn kleine groene wormen die zelden worden gezien. Als u merkt dat er nieuwe toppen hebben gaten en zijn binnen gegeten, dan is het probleem is het meest waarschijnlijk steeg budworms. De larven leven in de kiem, wezen eten hun weg naar buiten en verpoppen in de grond te voorschijn als volwassenen. Nogmaals, als je het vroeg kunt vangen, verwijder de betreffende knoppen onmiddellijk om het onder controle te houden.

Introduceer Vogels en Wespen

Veel mensen willen niet wespennesten in hun achtertuinen uit angst om gestoken, maar de waarheid is dat wespen zijn zeer nuttige insecten, omdat ze eten de insecten en larven die uw rozen beschadigen. Tegelijkertijd insecten ontwikkelen, vogels nestelen, wat betekent dat er een hoop hongerige baby's te voeden, en die-eiwitten verpakt larven zijn precies wat ze willen. Begin met het laten wespen nest op of rond uw huis. Als je niet van de plek ze kiezen, vernietigen terwijl het nog klein en hen aanmoedigen om elders te bouwen. Door simpelweg het verstrekken van een birdbath met een batterij-aangedreven bubbler (vogels dol op bewegend water) vindt u alle bluebirds, chickadees, grosbeaks, spechten en zangvogels die u nodig heeft om zich te ontdoen van welke plaag teistert uw rozen te trekken.

selectieve oogst plagen

Als u uw rozenstruiken nauwlettend en regelmatig te volgen, moet u in staat om een ​​besmetting te vangen voordat het vernietigt uw planten. Vaak is de onderkant van de bladeren is waar deze honger ongedierte rondhangen, dus tilt de bladeren en afrukken wat je ziet. U moet de larven te vernietigen door een van beide te knijpen tussen je vingers of vallen ze in een sopje. Als het hele idee van de hand plukken is onaangenaam voor u, probeer dan het aanvallen van de plagen met een sterke stroom van water (vroeg in de ochtend, zodat de plant tijd om uitdrogen tijdens de dag) of het besproeien van de rozenstruik met een insecticide zeep.

Related Articles

  1. Over Stokroos Insects & Ziekten
  2. Wat is de betekenis van groene rozen?
  3. Hoe maak je een boeket rozen te wikkelen
  4. Hoe maak je washandje rozen maken
  5. Hoe kan ik witte rozen te schilderen
  6. Top tien van de ziekte resistent rozen
  7. Centerpiece Ideeën gebruik van Red & Roze Rozen
  8. Hoe maak je Rozen op een verjaardagstaart
  9. Rupsen op rozen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*