Een veilige Zaad van het gras voor honden

Een veilige Zaad van het gras voor honden


Grass zaad, zowel van autochtone en wilde grassen of van een nieuw geplante gazon, kan gevaren voor honden en andere huisdieren opleveren. Typische achtertuin gevaren onder meer zaden invoeren van de hond de neus, oren en huid of problemen veroorzaakt door inslikken.

Grass Seed Gevaren

Graszaden gevaarlijk blijken te zijn honden in de eerste plaats op basis van hun vorm en grootte. Omdat honden vaak ruiken de grond, zijn zaden gemakkelijk snoof in neus of door inademing in de longen van een belanghebbende hond. Ze kunnen ook hun weg in de huid van de hond een keer gevangen in poten of vacht van de hond. Door de vorm van graszaden, niemand echt hond-safe.

Veilig gebruik van Grass Seed

Cordon off gezaaide gebieden buiten het bereik van uw hond tot het zaad ontkiemt. Houd de hond uit de buurt van het gebied op dagen dat de wind het gras zou waaien in de richting van beveiligde gebieden van de werf en controleren om er zeker van het zaad niet is gestort op beveiligde gebieden door vogels en wilde dieren.

waarschuwingen

Mocht uw hond te krijgen in een nieuw geplaatste gebied, zorgvuldig onderzoeken van de hond neus, oren, mond, lies, poten en vacht zo spoedig mogelijk. Verwijder eventuele verdwaalde zaden. Seek veterinaire zorg als u vermoedt dat zaad is ingeslikt of ingeademd.

Related Articles

  1. Mijn Zaad van het Gras groeit niet
  2. Hoe werkt Zaad van het gras groeien?
  3. Hoe lang duurt het Zaad van het gras gaan groeien?
  4. Zelfgemaakte Chia Pet Zaad van het Gras
  5. Tot hoe laat kan ik Zaai Zaad van het gras?
  6. Hoe om te groeien van het gras op een sterke daling
  7. etiquette van het huwelijk voor een stiefmoeder
  8. Etiquette van het huwelijk voor tweede huwelijk een Widow's
  9. Hoeden van de partij voor honden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*