DIY Thundercats kostuum

DIY Thundercats kostuum


De cartoon 'ThunderCats' blijft een all-time favoriet voor de generatie die is opgegroeid in de jaren '80. Naar aanleiding van de avonturen van ThunderCats genaamd Lion-O, Cheetara, Tygra en Panthro, de cartoon was een enorme hit en blijft iets van een cult-following te hebben. Het is onlangs genoten van een heropleving van de populariteit met een dvd-releases en een nieuwe animatieserie van twee jaar geleden. Meest geliefde van alle zijn de kostuums uit de ThunderCats - een geïnspireerde collectie exotische prints en big hair. Als je gaat naar een Halloween feest of een thema-avond uit, verkleed als je favoriete ThunderCats karakter nostalgie herbeleven uit de jaren '80.

Lion-O

Om jezelf te transformeren in Lion-O voor een avond vindt u een scala van blauw items nodig. Draag een lichtblauwe spandex pak of maillot met licht blauwe panty en blauw kniehoge laarzen of blauwe schoenen met kniekousen. De ThunderCats logo is een essentieel onderdeel van het kostuum, zodat opnieuw een uit karton en nieten om een ​​blauwe sjerp aan een riem te vormen. Voeg een stuk speelgoed zwaard of een kartonnen alternatief voor een "wapen", en draag een fonkelende gouden handschoen aan uw linkerhand. Veel plezier met face-verf en make-up en bedek je gezicht in een lichte huid-tone. Accentueer verschillende gebieden van je gezicht in een donkere bronzer. Upstyle je haar of dragen een fel-oranje pruik naar de beroemde wilde Lion-O stijl herscheppen.

Cheetara

hoofdkleur Cheetara was oranje. Draag bleek oranje panty's, een fel oranje maillot en kniehoge laarzen of schoenen en lange sokken om Cheetara look recreëren. Maak een ThunderCats logo te dragen aan de voorkant van het kostuum in de buurt van de kraag. Voor een wapen, krijgt een oude paal of staaf en spuit verf het goud met cheetah vlekken. Kopie een beeld van het gezicht Cheetara om een ​​ruitvormig vorming van donkere oranje make rond de ogen te creëren. Voeg cheetah vlekken met behulp van face-paint of make-up op de schouders, en voeg een lange blonde pruik voor effect.

Panthro

Lichtblauw panty's en een donkerblauwe maillot of zwembroek zijn perfect voor het kopiëren van Panthro's stijl. Gebruik dezelfde tijd voor ThunderCats riem als dat maakte voor Lion-O, en het creëren van plastic of papieren spikes. Voeg ze toe aan een paar bretels en draag ze over de rest van het kostuum. Real of plastic non-klauwplaten moeten worden opgenomen voor wapens Panthro's. Je hele gezicht moet worden bedekt met gey podium make-up, waardoor een gebied rond de mond van witte verf. Koop een reeks van elf oren en verf ze grijs, en draag deze met een grijze zwemmen hoed om Panthro look na te bootsen.

Tygra

Tygra De combinatie is vergelijkbaar met die van Lion-O, maar maakt het ThunderCats logo van de kraag in plaats van op een band, zoals Cheetara's. Verf je gezicht met zwarte strepen van een tijger effect te creëren.

Related Articles

  1. DIY Pirate Kostuums
  2. Diy 80s kostuums
  3. DIY middeleeuws kostuum
  4. DIY Ninja Turtles Halloween kostuums
  5. DIY Porch Kits
  6. Homemade piraat kostuums
  7. Hoe maak je een Wench Kostuum
  8. Hoe te kopen Ballet Kostuums voor meisjes
  9. Hoe maak je een dwerg kostuum maken
  10. Hoe maak je een Kostuum van de Leraar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*