Definitie van Short palpebrale Fissures

Definitie van Short palpebrale Fissures


Ooglidspleet lengte is de afstand tussen de endocanthion (de binnenste hoek van het oog) en de exocanthion (de buitenste hoek van het oog). Bepaalde medische aandoeningen kan de lengte of de vorm van de ooglidspleet beïnvloeden.

Identificatie

Korte palpebraal scheuren optreden wanneer er minder millimeter tussen de binnenste en buitenste ooghoeken dan normaal, wat resulteert in abnormaal kleine staande ogen. Normaal ooglidspleet metingen variëren afhankelijk van geslacht en leeftijd. Kinderen geboren met korte palpebrale scheuren zal deze voorwaarde voor het leven te behouden.

Oorzaak

Een korte ooglidspleet lengte is een symptoom van Foetaal Alcohol Syndroom. Dit syndroom kan voorkomen wanneer een vrouw inneemt twee of meer drankjes per dag gedurende de duur van de zwangerschap. Sinds 2005 wordt aangenomen dat foetaal alcoholsyndroom tot 1% van de Amerikaanse bevolking kunnen beïnvloeden.

Meten

Palpebraal spleten kan worden gemeten door vorst, hoewel deze werkwijze niet erg accuraat geacht. Een glijdende digitale beugel is een tool waar de metingen zijn afgeleid van het lezen van waarden op een glijdende schaal geplaatst op elke hoek van het oog. Het is zeer nauwkeurig, maar heeft een verhoogd risico op porren een patiënt in het oog. Er is ook een software systeem waarmee een gebruiker een digitale foto van de patiënt te nemen en op de endocanthion en exocanthion behulp van een computermuis; de computer berekent dan ooglidspleet lengte van de patiënt.

Related Articles

  1. Definitie van alfabetisering van volwassenen
  2. Definitie van sociaal-economische factoren
  3. Definitie van emotioneel niet beschikbaar
  4. Definitie van patent uitvinder
  5. Definitie van primaire dimensie of Diversity
  6. Definitie van & # 34; voorbijgaande hypertensie & # 34;
  7. De Insurance Definitie van MGA
  8. Definitie van een leeg doek
  9. Definitie van Atheroomcyste in Paarden
  10. Wat is de definitie van een natuurlijke habitat en een mens gemaakt leefgebied?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*