De 15 meest bizarre structuren op Minecraft

De 15 meest bizarre structuren op Minecraft

Invoering

Minecraft, afhankelijk van uw standpunt, is ofwel een uniek spel dat de ontzagwekkende dingen die je kunt maken met wat toewijding en geduld, of een unieke game die viert hoeveel dingen die je kunt voorkomen dat te doen, omdat je het te druk sjouwen hunks van bent viert zandsteen rond een 16-bits blocky omgeving. Er is geen echte punt aan het spel, afgezien van het vermijden van het krijgen van jezelf gedood door logge monsters wanneer de nacht valt, en de meeste van uw tijd wordt altijd slaafs besteed verzamelen van middelen voor een aantal komische bizarre bouwproject. Het leuke van het spel is in de open-endedness en uiteindelijk, de zinloosheid van de ervaring; Het daagt je uit om creatief te zijn en de vorm van het landschap op elke gewenste manier. De meeste mensen gebruiken deze vrijheid om enkele fysica tarten sky palace of een val bezaaid onderaardse kerker op te bouwen, maar sommige zijn niet tevreden met een dergelijke wispelturige creaties, en in plaats daarvan hun tijd besteden aan zaken als ...

# 15 - Planet Earth

Iemand het bouwen van een bol-versie van de hele planeet Aarde is een behoorlijk indrukwekkend plek om te beginnen, vooral als je de enorme omvang van wat er is bereikt. De continenten zijn zorgvuldig ontworpen op een goliath blauwe wereldbol, met voldoende gedetailleerd zijn om de algemene terrein en geologische details zoals de continentale stijgt en mid-oceanische loopgraven te tonen. Het is hol ook, en als je loopt binnen en kraan je hoofd omhoog naar de Noordpool, zult u zien dat iemand heeft geëtst godslastering in de onderkant. Zelfs als je weken uitgeeft het maken van een replica van onze thuisplaneet, je moet een beetje plezier te hebben.

# 14 - Sonic the Hedgehog mini-game

Minecraft is zo veelzijdig je kunt zelfs veranderen in een echte gewone spel, zoals de 3D, Sonic the Hedgehog-geïnspireerde creatie shows. De kaart beschikt over checkpoints, TNT bediende veren en een stopwatch aangedreven door "Redstone."

# 13 - Space shuttle

Deze space shuttle gemaakt in Minecraft is een torenhoge monument voor verkenning van de ruimte, nauwkeurig vastgelegd en met een indrukwekkend grote schaal. Het is eigenlijk binnen een gehele ruimte centrum complex, maar onderscheidt zich als bijzonder jaw-dropping.

# 12 - Playable gitaar

Het nemen van dingen naar het volgende niveau, de maker van de Sonic the Hedgehog mini-game heeft ook een weliswaar gigantisch maar eigenlijk speelbaar gitaar. Akkoorden worden geprogrammeerd om drukplaten, tien in totaal beschikbaar voor u om mee te spelen. Het produceren van muziek betekent rondlopen tussen de drukplaten, maar het is nog steeds speelbaar, waardoor het een behoorlijk indrukwekkend feat. Ook al heb je zou kunnen stellen dat het gewoon een veredelde toetsenbord, gezien de werkwijze.

# 11 - Moment of Impact

Dit toepasselijk genaamde creatie wordt beschreven door Wooraah, die het gemaakt heeft, als "mijn visie op een momentopname van het moment dat een meteoriet botst met een Minecraft wereld." Het is een kakofonie van blokken, allemaal gecentreerd rond een prachtige aanspreekpunt waar de meteoriet opvallend is het oppervlak en gravende zijn weg door het terrein. Dit was eigenlijk twee keer gedaan, omdat hij per ongeluk zet de hele zaak in brand met lava de eerste keer rond.

# 10 - Hogwarts (Harry Potter)

Als onderdeel van het veelvuldig gebruik van Minecraft om nieuwe diepten van uber-fandom te bereiken, de kaart Hogcraft schept de wereld van Harry Potter in indrukwekkend detail. De kaart is vol herkenbare locaties uit de boeken en films, maar de recreatie van Hogwarts school, compleet met interieur, is de opvallende locatie.

# 9 - Het Badhuis (Spirited Away)

De wereld van Spirited Away is ook meegenomen in Minecraft vorm, met het badhuis zijn de meest opvallende recreatie. Het is een getrouw nagebouwd interieur en extra's zoals werken baden en zelfs de kleine Sootballs uit de film kan worden uitgevoerd door intensivering op een druk pad worden genoemd. Wandelen rond de wereld is letterlijk als het lopen rond de film, en vanaf april 2014 de maker is nog steeds het toevoegen van interieurs huizen en verbetering van de kaart.

# 8 - Stad Adamantis

De stad Adamantis is het geesteskind van JamDelaney1, die bracht drie maanden de bouw van de weelderige, rijk gedetailleerde paleis bestaat uit ongeveer 60 miljoen blokken. Het niveau van de zorg die ging in het creëren van deze is overduidelijk, en het resultaat is iets wat echt adembenemend, zowel in omvang en esthetische aantrekkingskracht.

# 7 - Enterprise NCC-1701-D (Star Trek)

Er is vrij veel een regel dat elke klassieker van science fiction en fantasy is herschapen in Minecraft, en Star Trek is geen uitzondering. Er is een hele kaart vol 1-1 schaal schepen uit de serie, maar de Next Generation Enterprise is misschien wel de meest indrukwekkende van het stel; de gigantische schaal waardoor je echt het gevoel alsof je omhoog staren naar een Galaxy-klasse sterrenschip.

# 6 - Atlas

Het standbeeld van Atlas - de Griekse god die verantwoordelijk is voor het houden van de aarde - van Craftica is een van de meest indrukwekkende beelden gemaakt op Minecraft. Met jou paaien op de top van het landschap de god-sized figuur houdt omhoog, je eerst het landschap te verkennen voordat nieuwsgierigheid leidt u naar de rand af te springen en neem een ​​kijkje op de wonderlijke schepping dat je werkeloos zwerven rond op de top van.

# 5 - The Winter Palace

De Winter Palace is de parel in de kroon van de Imperial City, waarin de makers omschrijven als de 'grootste en meest gedetailleerde Minecraft stad ooit. "Dit niveau van trots is begrijpelijk na uiteraard waardoor een onheilige hoop tijd in de productie ervan, en wanneer u een kijkje nemen op de fijn-bewerkte detail van het Winterpaleis, nemen ongeacht hoeveel u wilt straffen de makers voor een te groot hoofd, onder de indruk is onvermijdelijk.

# 4 - King's Landing (Game of Thrones)

Game of Thrones, zoals je misschien al geraden door dit punt, is goed te bereiken met Minecraft recreaties. Velen zijn indrukwekkend, maar de versie van King's Landing is vooral verbazingwekkend, gemaakt als onderdeel van Westeroscraft, een project te wijden aan het herscheppen van het universum van de nieuwe reeks Een Lied van IJs en Vuur. The Great september van Baelor is bijzonder goed opgevangen, maar het uitzicht over de hele stad straalt echt van de enorme omvang van het project.

# 3 - Rapture (BioShock)

De onderwaterstad Rapture van BioShock is geprobeerd door velen op Minecraft, maar de versie van het van de bouwers op HungerCraft is de meest bekende, die wordt gebruikt om de iconische introductie van het spel opnieuw. Het beste ding over het recreatiegebied is dat het hele ding is onder water, waardoor het bouwproces des te moeilijker en de afgewerkte project des te indrukwekkender.

# 2 - Minas Tirith (The Lord of the Rings)

De recreatie van de zeven-niveau stad van Lord of the Rings is prachtig, direct herkenbaar en echt grote schaal. Met enige fantasie rendering toegepast, je bijna vergeten dat je op zoek bent naar iets gemaakt in Minecraft. Het werd gebouwd in de loop van een jaar, compleet met de iconische Witte Boom van Gondor en de Citadel bezetten het hoogste niveau en honderden gebouwen met interieurs. Slechts twee mensen bouwde deze hele zaak.

# 1 - Een computer met RAM

Hoewel het niet een angstaanjagend gedetailleerde replica van een klassieke fictieve locatie of een jaw-dropping zelf ontworpen paleis, de notie van het creëren van een computer in Minecraft is brain-smelten dan mind-blowing. Het kan worden geladen met maximaal 16 regels code, en kan optellen, aftrekken en splitsingen uit te voeren. Dit redstone gedreven creatie is zonder twijfel indrukwekkend, en hoewel de divisie duurt enige tijd (het is niet echt van plan om uw calculator app vervangen), het is nog steeds waarschijnlijk de meest verbazingwekkende gemaakt in Minecraft.

Related Articles

  1. 10 Bizarre festivals gehouden in Spanje
  2. Bungalow keuken ideeën
  3. Belang van Technische tekening voor Architectuur
  4. Weird festivals in het Verenigd Koninkrijk
  5. Hoe maak je een Brick Mailbox Repair
  6. 50-jarige verjaardag Ideeën
  7. De gemiddelde kosten voor scheuren in een huis kelder repareren
  8. Hoe kan ik de bouw van een tweede verhaal Over een Garage?
  9. Europese kleding stijlen van de jaren 1700

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*