Caesarstone vs. Silestone

Caesarstone vs. Silestone


Engineered steen maakt gebruik van een quartz mengsel aan de kenmerken van graniet of marmer te repliceren. Hoewel er veel verschillende betonsteen bedrijven, ze produceren wat in principe hetzelfde product, met weinig verschillen in samenstelling en werking van de stenen. Andere factoren, zoals kleur beschikbaarheid en de kwaliteit van de dienstverlening, de neiging om de meest verschil te maken.

Definitie

Zowel Caesarstone en Silestone zijn populaire merken gemanipuleerde kwarts steen, ontworpen om de eigenschappen van authentieke graniet repliceren. Ze zijn gemaakt door het mengen van pure kwarts met een binden hars en diverse andere ingrediënten door elkaar. In vorm en functie is er weinig verschil tussen de gemanipuleerde kwarts en graniet, beide met vergelijkbare kwaliteiten en vergelijkbare prijzen. Het voornaamste verschil ligt in kleurverschillen en of de koper voorkeur natuurlijke graniet. De meest voorkomende gebruik van gemanipuleerde steen is op de keuken werkbladen, waarbij de duurzaamheid die gelijk is aan die van de natuurlijke graniet verschijnt. De meeste engineered tellers gebruiken kit om te voorkomen dat vlekken van het weken door, maar als gewone graniet het metselwerk is gevoelig voor gutsen of krassen van zware, liet voorwerpen of repetitief, slijpen beweging.

Caesarstone

Volgens Natuurlijk Bespoke, Caesarstone claimt de uitvinder van betonsteen zijn. Hun creaties zijn gemaakt van 93 procent kwarts en de markt worden gebracht op basis van hun warmte- en vlekbestendig eigenschappen. Ze bieden een groot aantal randen opties en hebben verschillende textuur en afwerking opties om de steen verschillende effecten geven, maar hebben niet zo veel kleur opties zoals Silestone.

Silestone

Silestone is gericht op zijn internationale reputatie als een aangelegde steen provider, en in het algemeen Silestone producten zijn verkrijgbaar in meer plaatsen dan Caesarstone. Silestone is bekend voor het aanbieden van een breder scala aan kleuren voor klanten, maar zij zijn iets minder kwarts hun mengsels dan Caesarstone: ten minste 90 procent in plaats van 93 procent. Silestone beweert ook de duurzaamheid, vlekbestendig, en warmte-beschermende eigenschappen van zijn producten te maken haar gebouwde steen superieur aan natuurlijke versies.

bijkomende factoren

Aangezien de twee merken zijn zo op elkaar lijken in de daadwerkelijke bouw, het meest merkbaar verschillen liggen in het verstrekken door elke onderneming diensten. Locatie en de verscheidenheid zijn al genoemd, maar een andere frequente vergelijking betreft de garanties die door beide bedrijven. Silestone, volgens de provider natuurlijk Bespoke, biedt een garantie van 10 jaar, hoewel de 15-jaar garantie zijn ook beschikbaar afhankelijk van de locatie. Volgens haar website, Caesarstone biedt levenslange garantie, maar met extra beperkingen, met inbegrip van noodzakelijk onderhoud (per richtlijnen Caesarstone) en volledige eigendom van het product in kwestie.

prijzen

De prijzen voor zowel Silestone en Caesarstone sterk afhankelijk van wat voor soort steen wordt besteld, welke functies het heeft, hoe de randen worden gebouwd, en wat voor soort kit worden gebruikt om het te beschermen. In het algemeen zijn de prijzen voor Caesarstone variëren van $ 60 tot $ 80 per vierkante voet, terwijl de prijzen voor Silestone zijn iets lager, variërend van $ 40 tot $ 60 per vierkante voet afhankelijk van het type en de hoeveelheid (cijfers van 2009).

Related Articles

  1. Silestone vs Zodiaq vs. Caesarstone vs. Granite
  2. Hoe is Silestone geïnstalleerd?
  3. Hoe te Silestone tellers schoon
  4. Hoe te herstellen Sheen Silestone
  5. How to Get Rid van Hard water vlekken op Silestone
  6. Hoe Vergelijk Corian, Silestone en granieten werkbladen
  7. Hoe te Silestone Werkbladen reinigen
  8. Silestone Counter Kleuren
  9. Silestone Care & Maintenance
  10. Vergelijk Werkbladen: graniet Vs. Silestone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*