Bijwerkingen van Corsodyl

Bijwerkingen van Corsodyl


Corsodyl is een medicinale mondspoeling die dient om micro-organismen in de mond te doden en het bevorderen van de gezondheid van tanden en tandvlees. Net als elke medicatie, het heeft wel bijwerkingen die worden ervaren door sommige gebruikers.

Wat is Corsodyl mondwater?

Bijwerkingen van Corsodyl


Corsodyl mondwater is een over-the-counter antimicrobiële mondwater dat chloorhexidine digluconaat als actief bestanddeel kenmerkt. De mondspoeling effectief doodt meest voorkomende micro-organismen in de mond, zoals bacteriën, virussen, sporen en schimmels. Corsodyl is ook effectief tegen de opbouw van plaque op de tanden. Om een ​​goede effectiviteit te garanderen, moet 10 ml wassen worden gebruikt voor 60 seconden tweemaal per dag.

Wat is Corsodyl mondwater?

Corsodyl mondwater helpt de integriteit van de mond te houden en bevordert mondhygiëne, voorkomt en behandelt gingivitis (a tandvleesontsteking), helpt bij gezonde genezing na tandheelkundige ingrepen, behandelt zweren en zweren in de mond, beheert spruw (een mond en tong schimmelinfectie) en behandelt en minimaliseert irritatie van prothesen en partiële.

Doel

Sommige gebruikers van Corsodyl mondwater kunnen ervaren bijwerkingen, die meestal tijdelijk zijn en het verminderen van de ernst en de mond wordt gebruikt om de mondspoeling. Een tijdelijke abnormale smaak, branderig gevoel, tijdelijke bruinachtige verkleuring van de tanden en de tong, irritatie van de huid en slijmvliezen, speekselklieren zwelling en afschilfering van de huid in de mond kunnen optreden. Wanneer één van deze bijwerkingen zijn overdreven hinderlijk, probeer het verdunnen van het mondwater een 50/50 mengsel met water.

Bijwerkingen

Niet inslikken Corsodyl. Voorkom dat het mondwater in uw ogen of oren; Daarbij kunnen steken veroorzaken. De ingrediënten in Corsodyl communiceren met een aantal van de bestanddelen in gewone tandpasta. Om ervoor te zorgen dat u de maximale effectiviteit van het mondwater te krijgen, je tanden poetsen ten minste 30 minuten vóór gebruik van het mondwater. Als u gebruik maakt van de mondspoeling voor het opruimen van een geval van zweren of spruw, behandeling voort te zetten gedurende ten minste twee dagen om te verzekeren dat de micro-organismen die de infecties veroorzaakt zijn gedood, zodat de infectie niet terugkeert.

waarschuwingen

Als je allergisch bent voor chloorhexidine, moet je niet Corsodyl gebruiken. Corsodyl veilig is voor gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding zo lang als het wordt uitgespuugd na gebruik. Hoewel zeer zeldzaam, als u ademhalingsproblemen of zwelling van het gezicht of de tong zou moeten ervaren, bel 911 of ga naar de dichtstbijzijnde A & E, omdat dit betekent een mogelijke levensbedreigende allergie voor Corsodyl.

Related Articles

  1. De bijwerkingen van steroïde crèmes voor eczeem
  2. Bijwerkingen van cyclosporine
  3. Bijwerkingen van inversie tabellen
  4. Bijwerkingen van Lipo-flavonoïde
  5. De bijwerkingen van Gripe Water
  6. Bijwerkingen van Poligrip Comfort Seal Strips
  7. De bijwerkingen van Kliswortel
  8. Bijwerkingen van unrepaired lekkende hartklep
  9. De bijwerkingen van Fenylpropanolamine for Dogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*