Basketball Operations Functiebeschrijving

Basketball Operations Functiebeschrijving


De persoon die verantwoordelijk is voor basketbal operaties heeft een verscheidenheid aan verantwoordelijkheden in het totale programma. Van deze persoon rechten kan onder planning reis team, het coördineren van zomerkampen, het bestellen van uniformen en ervoor te zorgen dat de spelers voldoet aan academische eisen. Een baan in het basketbal operaties wordt meestal gezien als een weg naar de universiteit coaching.

Zomerkamp

De directeur of coördinator van basketbal operaties is verantwoordelijk voor het functioneren van de zomer basketbal kamp. De taken omvatten het verkrijgen van informatie aan lokale kinderen, het inhuren van een team van gekwalificeerde trainers, het verzamelen van het geld van de kampeerders en ervoor zorgen dat alle aspecten van het kamp laten verlopen. Het basketbal operaties persoon kan hebben om een ​​beetje coaching doen in het kamp, ​​eerste hulp en spreken in het openbaar. Dit deel van het werk moet de persoon flexibel te zijn.

Travel team

Coördinerende reizen team op alle road trips maakt deel uit van deze baan. reizen team kan omvatten bus of bestelwagen verhuur reserveringen, vlucht, hotelreserveringen en restaurant reserveringen. Bovendien, tijdens het reizen, de directeur van de operaties zal de belangrijkste contact met het andere team om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals gepland met betrekking tot spel start tijd en oefening tijden.

academici

Het basketbal operaties persoon die verantwoordelijk is voor het toezicht op de studievoortgang van de spelers in het team. Dit geldt ook voor zorgen dat ze het bijwonen van de klas, het draaien in alle huiswerk en scoren goed op tests en quizzen. Dit vereist een hoge mate van organisatie als het vermogen om effectief te communiceren met docenten en bestuurders.

Toestel van het team

Bestelling team versnelling is de verantwoordelijkheid van iemand in basketbal operaties. Daarnaast moeten ook de afmetingen spelers voor de versnelling. Het bijhouden van gedetailleerde verslagen van de metingen van elke speler is van het grootste belang. De directeur van basketbal operaties zouden team schoenen, zweet, praktijk vistuig en reizen outfits bestellen. In de meeste gevallen zal elk team een ​​rep met wie ze werken bij een bedrijf sportartikelen hebben.

administratieve taken

Omgaan met administratieve taken zoals het beantwoorden van de telefoon, het versturen van faxen en het indienen van papierwerk maken ook deel uit van de job. Deze persoon is vaak de belangrijkste contactpersoon binnen een basketbal-programma. Vanwege dit, andere scholen, de media of iedereen met een vraag zal zijn in contact met de basketball operations director. Alle onkostendeclaraties en rang verslagen zullen worden ingediend door deze persoon.

Related Articles

  1. Operative functiebeschrijving
  2. Zware Machine Operator Functiebeschrijving
  3. CAD Operator Functiebeschrijving
  4. Operations klerk functiebeschrijving
  5. Hoe je je eigen College Basketball Jersey Maak
  6. Hoe te operante conditionering van toepassing in de voorschoolse klas
  7. Hoe kan ik een internationale operator dial
  8. Wat is een faciliteiten Operations Manager?
  9. Politie sniper functiebeschrijving
  10. Hoe kan ik de conclusie van een rapport over operations management te schrijven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*