Auto Glass Installatie-instructies

Auto Glass Installatie-instructies


Als glas in uw auto is beschadigd, is het belangrijk om snel en effectief te herstellen, zodat u uw auto veilig en comfortabel weer kan rijden. Er zijn veel verschillende glasstukken in voertuigen die worden gebroken. Gelukkig, als je eenmaal leert hoe je een stuk te vervangen, dezelfde fundamentele proces geldt voor de installatie van eventuele extra auto glas.

instructies

Voor of achter het glas

1 Identificeer de lijm en het type glas voor uw auto. Oproepen een retail glas winkel en vertel ze het jaar, merk en model van uw voertuig in aanvulling op de specifieke stuk glas dat is gebroken. Als alternatief, vraag uw autodealer of monteur voor het type en de afmetingen van de glazen die het beste werkt voor uw voertuig. Ook vragen de dealer voor de beste lijm voor de weersomstandigheden in uw omgeving. Met nieuwer model auto's in een mild klimaat, bijvoorbeeld, een urethaan kleefstof zal vrijwel altijd worden gebruikt en kunnen worden gekocht bij de meeste auto-winkels.

2 Koop de glazen en de lijm. Koop de exacte glas en lijm die de dealer wordt aangeraden, hetzij van die dealer of bij een ander glas retailer in uw omgeving.

3 Bedek het interieur van de auto met een vel of een beschermende draperen. Zorg ervoor dat alle gebieden die mogelijk in contact komen met glasscherven kon komen dekken.

4 Verwijder het gebroken glas, lijm en ruitenwissers uit het voertuig. Gebruik handschoenen en een rechte rand om verwijder voorzichtig de stukjes gebroken glas en het bestaande lijm uit het voertuig. Als de voorruit wordt vervangen, verwijdert u de ruitenwissers door de schroeven van de ruitenwissers met een schroevendraaier los te draaien.

5 Trek de pakkingen off van het glas en verwijder het vuil en residu dat zich heeft opgehoopt in het gebied rond het glas met een borstel en een all-purpose reiniging oplossing.

6 Afdichting het gebied rond het glas met glas kit, installeer dan de pakking op de bovenkant van deze laag van de kit.

7 Stel de nieuwe glas in de groef van de afdichting. Blijven rond de gehele omtrek van het glas, trekken de pakking en over de buitenrand als je gaat. Gebruik je vingers en een plastic platte kanten auto-glas gereedschap om de pakking te installeren. Deze tool kan worden gekocht bij uw lokale auto-winkel.

8 Breng een dunne lijn van lijm rond de buitenkant rand van het glas onder de pakking. Verwijder extra lijm met een scheermesje. De lijm droog en klaar voor gebruik binnen 90 minuten na applicatie.

Side Window Installation

1 Laat het venster helemaal. Verwijder de negatieve kabel van de accu van de auto - en stel de kabel zo ver van de batterij mogelijk - als de ramen zijn elektrisch. Pak de tochtstrip op de buitenste rand van de deur en verwijder deze.

2 Verwijder de schroeven van het deurpaneel en trek het paneel omhoog om deze los te maken van de klemmetjes. Gebruik een stofzuiger en je handen (tijdens het dragen van handschoenen) om alle van de gebroken stukken glas van binnenuit het deurpaneel te verwijderen.

3 Installeer het nieuwe venster door te schuiven het glas naar beneden in de deur. Gebruik een venster regulator om het glas bout op zijn plaats. Window toezichthouders kunnen worden gekocht bij uw lokale auto-winkel. Zet de deur weer in elkaar te schuiven door het paneel weer op zijn plaats en de schroeven.

Related Articles

  1. Auto stereo installatie-instructies voor een 1999 Toyota Tacoma
  2. Kicker Amp Zx400.1 installatie-instructies
  3. Installatie-instructies voor Bruno Stair Lift
  4. PT Cruiser Radio installatie-instructies
  5. Installatie-instructies voor een Colt .45 Auto Magazine Versie
  6. Car Speaker installatie-instructies
  7. B & m megashifter installatie-instructies
  8. Installatie-instructies voor een radio in een Malibu 2001
  9. Radio installatie-instructies voor een Chevy Impala
  10. Installatie-instructies voor een Mustang Sequential achterlicht Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*