Architect Portfolio Ideeën

Architect Portfolio Ideeën


Het gebied van architectuur zal naar verwachting een 16 procent stijging door het jaar 2018 voort te zetten, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid Bureau of Labor Statistics. Architecten kunnen worden betrokken bij het ​​begin stadia van een bouwproject, het creëren van de blauwdrukken en modellen, of het werk ter plaatse om de bouw te volgen. Gedurende de bouwperiode of na, architecten verzamelen van foto's van de structuren en toe te voegen aan hun portefeuilles, die kunnen worden gebruikt om nieuwe contracten te beveiligen of solliciteren naar een functie bij een architectenbureau. Portefeuilles kan zijn opgesteld in een aantal opzichten; hun voornaamste doel is om de aandacht van een personeelsmanager of bouwopzichter vast te leggen.

Lopende werkzaamheden

Neem foto's van uw gebouw uit de eerste baanbrekende door de laatste ribbon-cutting, het creëren van een deel van de portefeuille met een tijdlijn. Laat zien hoe u het project vanuit de visie en blauwdrukken nam tot en met de structurele voltooiing, plus een verhaal kunt u uitleggen. Naast of onder de foto's, het type aantekeningen over het proces gebruikt om de structuren, zoals de gebruikte materialen, de tijd om te voltooien en uren van het personeel tijd die nodig is te maken. Onder andere een originele schets van het voorgestelde gebouw, naast de meest recente foto van de betreffende gebouw, dus portfolio reviewers kunnen zien hoe dicht je bij het nabootsen van het oorspronkelijke idee kwam.

gebruik Kleur

Vestig de aandacht op uw portefeuille met gebruik van kleur door middel van een scala aan tools en opties. Kies een bezadigde bruin of zwart leer voor de eigenlijke portefeuille, dan mat of het frame van de foto's binnen met bolder, opvallende karton. Denk aan het scheiden van delen van de portefeuille om te pronken met zwart-wit foto's, blijf dan een ander deel voor kleurenfoto's. Gebruik een grafische software programma om een ​​aantal van de beelden, zoals het renderen van een kleurenfoto in zwart-wit, dan toe te voegen terug in steunkleur om aandacht te vragen voor de bouw van functies te transformeren, zoals wandelen of borstweringen een gekleurde weduwe. Voor de portefeuille cover, breng een foto in een grafisch programma en zet de verzadiging en tint dus het ziet er helder en bijna cartoon neon, het aantrekken van het oog van de portefeuille evaluator.

Onderscheid Secties

Als je op een verscheidenheid van gebouwen, zoals hoogbouw, winkelcentra, boerderij huizen en schuren hebben gewerkt, aparte uw portefeuille om de structuren te onderscheiden. Begin klein, met de snelste of minst betrokken project, dan bouw je weg naar de langste, meest betrokken design. Houd dezelfde soort gebouwen bij elkaar. Als u op de vijf condominium projecten gewerkt hebben, tonen ze samen in een sectie gescheiden van werken met gemeenschappelijke zwembaden en parken. Laat een lege pagina in tussen elke sectie of het ontwerpen van een flyer in te gaan tussen de pagina's, het beschrijven van informatie over wat er in de volgende paragraaf te komen.

Related Articles

  1. Ideeën van de dingen te tekenen voor een Portfolio
  2. AP Studio Art Portfolio Voorbeelden
  3. Ideeën voor documentaire fotografie
  4. End-of-the-jaar ideeën voor een kleuterschool afstuderen
  5. Leg Tattoo Ideeën
  6. Ideeën voor Tattoos naar Kids Honor
  7. Duct Work Schilderen Ideeën
  8. Daddy's Daughter Tattoo Ideeën
  9. Advanced Placement Art Project Ideeën
  10. Art deco bar decoreren ideeën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*