Alternatieven voor Network Magic

Alternatieven voor Network Magic


Network Magic is een draadloze internetverbinding management software die reparaties gebroken internetverbindingen, beheert printers, creëert werkgroepen en beheert het delen van bestanden. Het programma, ontwikkeld door Cisco Pure Networks, biedt een gratis proefperiode, maar gebruikers zijn verplicht om upgrades en licenties aan te schaffen zodra het proces is verlopen om door te gaan met behulp van de premium services. Upgrades beginnen bij £ 19.40. Alternatieven voor Network Magic - waarvan sommige zijn gratis - zijn beschikbaar voor netwerkbeheer in de vorm van software, besturingssystemen en home servers.

OP Manager

OP Manager is beschikbaar als download via Manage Engine. De software is gratis voor een basis thuis licentie. Gebruikers kunnen het beheer van maximaal 10 Wi-Fi-compatibele apparaten vanaf een enkele rekening. De software beheert de netwerkverbindingen, servers, bandbreedte, LAN en VoIP. OP Manager helpt ook bij het netwerk discovery en infrastructuurbeheer. De software heeft een volledige ondersteuning website met demo video's, instructies en gratis ondersteuning telefoonnummer.

Device Expert

Device Expert is niet zo complex als Network Magic of OP Manager, maar het is te helpen bij eenvoudige draadloze beheer van internet-apparaat. Device Expert is voor het opsporen van draadloze apparaten met verbroken verbindingen en de configuratie van verbindingen. Device Expert houdt het apparaat en de router geloofsbrieven en loopt het netwerk, de configuratie, de gebruiker en policy compliance rapporten. Een gratis versie van de software is beschikbaar voor maximaal twee apparaten.

Windows OS en Windows Home Server

Het Windows-besturingssysteem (OS keuze voor de meeste pc-gebruikers) is uitgerust met een netwerk management technologie. Gebruikers kunnen werkgroepen en netwerken te creëren binnen de functie netwerkinstellingen, hoewel zij het een beetje ingewikkelder dan Network Magic kunnen vinden. Een embleem in de onderste navigatiebalk stelt gebruikers in staat om snel te herstellen en te diagnosticeren verbroken verbindingen met de klik van een muis. Aan de kant, deze functie wordt standaard geleverd in alle Windows-systemen. Voor file sharing-technologie, biedt Microsoft de Windows Home Server die het netwerk delen van bestanden tussen meerdere computers vereenvoudigt. U moet deze technologie te kopen door middel van een grote retailer. Prijzen beginnen ongeveer £ 58.

Related Articles

  1. Alternatieven voor Magic Jack
  2. Alternatieven voor Vilten
  3. Alternatieven voor BigFix
  4. Hoe alternatieven voor septische systemen op het terrein te installeren
  5. De Fuel Alternatieven voor Tiki Zaklampen
  6. Alternatieven voor een springvorm
  7. Alternatieven voor Oordoppen
  8. Alternatieven voor Borax
  9. Safe Alternatieven voor Rimadyl voor honden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*